- Agata Kociakowska
- Kategoria: Menu
- Odsłony: 5170
MENU
06.02.2023-10.02.2023 r.
Poniedziałek
Zupa szczawiowa z jajkiem 250ml
Klops w sosie pieczeniowym
Kasza bulgur 150g
Sałatka z ogórka i papryki 100g
Kompot porzeczkowy 200 ml
Wtorek
Zupa Żurek z kiełbaską 250 ml
Babka ziemniaczana w sosie pieczarkowym 250g/50g
Surówka kolorowa 100g
Kompot Śliwkowy 200 ml
Środa
Zupa jarzynowa 250 ml
Tradycyjny schabowy 100g
Ziemniaki z koperkiem 150g
Surówka z buraczków 100g
Kompot porzeczkowy 200 ml
Czwartek
Kapuśniak mazurski 250 ml
Sos boloński z mięsem 150g
Makaron Spaghetti 150g
Jabłko 1 szt
Kompot Truskawkowy 200 ml
Piątek
Zupa z fasolki szparagowej 250ml
Filet z morszczuka w cieście 100g
Ziemniaki z koperkiem 150g
Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem 100g
Kompot wieloowocowy 200ml