- Agata Kociakowska
- Kategoria: Menu
- Odsłony: 927
Menu
1-5.03.2021r.
Poniedziałek
Zupa pomidorowa z makaronem 250 ml
Filet drobiowy panierowany 100g
Ziemniaki 150g
Sałatka szwedzka 100g
Kompot Wiśniowy 200 ml
Wtorek
Zupa pieczarkowa 250 ml
Chrupiący udziec z kurczaka 1p
Ziemniaki z koperkiem 150g
Kompot Porzeczkowy 200 ml
Środa
Zupa fasolowa 250 ml
Frykadelka pieczona z szynką w sosie cygańskim 80g/50g
Makaron penne 150g
Surówka z rzodkwi sopelkowej i marchwi
Kisiel 200 ml
Czwartek
Zupa Barszcz czerwony 250ml
Krążki drobiowe w sosie grzybowym 100g/50g
Ryż z masełkiem 150g
Surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem i sosem winegret 100g
Kompot Wieloowocowy 200ml
Piątek
Zupa Krupnik ryżowy 250 ml
Złocisty filet z dorsza 80g
Ziemniaki puree 150g
Surówka z kapusty kiszonej 100g
Kompot Truskawkowy 200ml
Menu
8-12.03.2021r.
Poniedziałek
Zupa szczawiowa z jajkiem 250ml
Babka ziemniaczana w sosie pieczarkowym 250g/50g majeranek)
Sałatka z ogórka i papryki 100g
Kisiel wiśniowy 200 ml
Wtorek
Zupa Żurek z kiełbaską 250 ml
Klops w sosie pieczeniowym 100g/50g
Kasza bulgur 150g
Surówka kolorowa 100g
Kompot Śliwkowy 200 ml
Środa
Zupa jarzynowa 250 ml
Tradycyjny schabowy 100g
Ziemniaki z koperkiem 150g
Surówka z buraczków 100g
Kompot porzeczkowy 200 ml
Czwartek
Kapuśniak mazurski 250 ml
Sos boloński z mięsem 150g
Makaron Spaghetti 150g
Jabłko 1 szt
Kompot Truskawkowy 200 ml
Piątek
Zupa z fasolki szparagowej 250ml
Naleśniki z twarogiem i śmietaną 240/50g
Kompot wieloowocowy 200ml
Owoc 1 p