- Agata Kociakowska
- Kategoria: Menu
- Odsłony: 9828
MENU
18.11.2024-22.11.2024 r.
Poniedziałek 18.11.2024 r.
Zupa barszcz czerwony 250ml
Filet drobiowy w sosie paprykowym 80g/50g
Ryż 150g
Surówka wielowarzywna 100g
Kompot z owoców 200ml
Wtorek 19.11.2024 r.
Zupa pomidorowa z makaronem i zieloną pietruszką 250ml
Stek z mięsa wieprzowego z cebulką papryką 80g /20g)
Ziemniaki gotowane 150g
Surówka z kapusty czerwonej z marchewką i porem 100g
Kompot z wiśni 200ml
Środa 20.11.2024 r.
Zupa Grochowa 250ml
Spaghetti z sosem bolońskim 150/ 150g
Sałatka szwedzka 100g
Kompot z czarnej porzeczki 200ml
Czwartek 21.11.2024 r.
Zupa biały barszcz 250ml
Pieczony udziec z kurczaka 1p
Ziemniaki puree 150g
Surówka z marchewki z selerem 100g
Kompot z owoców 200ml
Piątek 22.11.2024 r.
Zupa kalafiorowa z zieleniną 250ml
Makaronowe kokardki z twarogiem, śmietaną i owocami 180g/150g
Owoc 1szt
Kompot z truskawek 200ml