MENU

12.11.2024-15.11.2024 r.   

   

 

Wtorek 12.11.2024 r.

Rosół drobiowy z makaronem i zieloną pietruszką 250ml

Tradycyjny kotlet schabowy 80g          

Ziemniaki gotowane 150g

Surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem 100g 

Kompot z truskawek   200ml(truskawka)

 

Środa 13.11.2024 r.

Kapuśniak mazurski  250ml              

Klopsik  wieprzowy w sosie pieczeniowym  80g/50g

Kasza jęczmienna 150g

Surówka z buraków z cebulką  100g

Kompot z wiśni 200ml (wiśnia)

 

Czwartek 14.11.2024 r.

Krupnik ryżowy 250ml

Filet z kurczaka w panierce 80g

Ziemniaki gotowane  150g

Surówka z marchewki  100g

Kompot z owoców 200ml(czarna porzeczka, truskawka, wiśnia)

 

Piątek 15.11.2024 r.

Zupa ogórkowa 250ml

Naleśniki z twarogiem i śmietaną waniliową  240g/50g

Owoc   1szt

Kompot z wiśni 200ml(wiśnia)