MENU
12.11.2024-15.11.2024 r.
Wtorek 12.11.2024 r.
Rosół drobiowy z makaronem i zieloną pietruszką 250ml
Tradycyjny kotlet schabowy 80g
Ziemniaki gotowane 150g
Surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem 100g
Kompot z truskawek 200ml(truskawka)
Środa 13.11.2024 r.
Kapuśniak mazurski 250ml
Klopsik wieprzowy w sosie pieczeniowym 80g/50g
Kasza jęczmienna 150g
Surówka z buraków z cebulką 100g
Kompot z wiśni 200ml (wiśnia)
Czwartek 14.11.2024 r.
Krupnik ryżowy 250ml
Filet z kurczaka w panierce 80g
Ziemniaki gotowane 150g
Surówka z marchewki 100g
Kompot z owoców 200ml(czarna porzeczka, truskawka, wiśnia)
Piątek 15.11.2024 r.
Zupa ogórkowa 250ml
Naleśniki z twarogiem i śmietaną waniliową 240g/50g
Owoc 1szt
Kompot z wiśni 200ml(wiśnia)