MENU

17.03.2025-21.03.2025 r.     

 

Poniedziałek 17.03.2025 r.                                       

Zupa barszcz ukraiński 250ml

Bitki ze schabu w sosie z warzywami 80g/50g 

Kasza jęczmienna 150g

Surówka z kapusty białej z marchewką 100g 

Kompot z owoców 200ml(truskawka, wiśnia, czarna porzeczka)

Wtorek 18.03.2025 r.                                                

Zupa ogórkowa 250ml

Kotlet mielony 80g  

Ziemniaki puree 150g

Surówka z buraków 100g

Kompot z truskawek 200ml (truskawka)

Środa 19.03.2025 r.                                                

Zupa Rosół drobiowy z makaronem i zieloną pietruszką 250ml

Soczysta pierś z  kurczaka 80g

Ziemniaki gotowane 150g

Surówka z marchewki z chrzanem  100g

Kompot z czarnej porzeczki 100ml (czarna porzeczka)

Czwartek 20.03.2025 r.                                              

Zupa brokułowa z ziemniakami 250ml

Pieczeń rzymska w sosie paprykowym 80g/50g

Makaron penne 150g

Surówka : colesław 100g

Kompot z wiśni 200ml(wiśnia)

Piątek 21.03.2025 r.                                     

Zupa krupnik jęczmienny z natką pietruszki 250ml

Filet z ryby w cieście pietruszkowym 80g

Ziemniaki gotowane 150g

Surówka z kapusty kiszonej 100g

 Kompot z truskawki 200ml(truskawka)