MENU

24.03.2025-28.03.2025 r.     

 

 

Poniedziałek 24.03.2025 r.                                 

Zupa koperkowa250ml 

Pieczony filet z kurczaka 80g

Ryż 150g

Surówka wielowarzywna  100g

Kompot z wiśni  200ml  (wiśnia)

Wtorek  25.03.2025 r.                                           

Zupa barszcz zabielany z buraków 250ml 

Pulpeciki wieprzowe w sosie śmietanowo- pietruszkowym 80g /50g

Kasza bulgur 150g

Surówka z kapusty czerwonej z jabłkiem 100g

Kompot z czarnej porzeczki 200ml (czarna porzeczka)

Środa 26.03.2025 r.

Zupa pomidorowa z ryżem  250ml

Chrupiące udko z kurczaka 1p

Ziemniaki gotowane150g

Surówka z marchewki z jabłkiem  100g

Kompot z owoców 200ml(wiśnia, truskawka, czarna porzeczka)

Czwartek 27.03.2025 r.       

Zupa neapolitańska z serkiem topionym  250ml

Babka ziemniaczana z kiełbaską w sosie koperkowym 250g/50g

Surówka colesław  100g

Kompot z truskawek  200ml(truskawka)

Piątek 28.03.2025 r.                                                

Zupa jarzynowa 250ml

Panierowany filecik  z mintaja 80g                                    

Ziemniaki gotowane150g 

Surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem i koperkiem  100g

Kompot z wiśni 200ml(wiśnia)