- Agata Kociakowska
- Kategoria: Menu
- Odsłony: 8374
MENU
15.04.2024-19.04.2024 r.
Poniedziałek 15.04.2024 r.
Zupa barszcz ukraiński 250ml Bitki ze schabu w sosie warzywnym 80g/50g Ziemniaki gotowane 150g Surówka z kapusty białej z marchewką 100g (kapusta biała, koperek, marchew, sól, cukier, pieprz, olej słonecznikowy) |
Kompot z owoców 200ml (truskawka, wiśnia, czarna porzeczka)
Wtorek 16.04.2024 r.
Zupa ogórkowa 250ml Kotlet mielony w sosie koperkowym 80g/50g Kasza bulgur 150g Surówka colesław 100g |
Kompot z truskawek 200ml (truskawka)
Środa 17.04.2024 r.
Zupa Rosół drobiowy z makaronem i zieloną pietruszką 250ml Kotlet z piersi kurczaka obtoczony w ziarnie sezamu 80g Ziemniaki gotowane 150g Marchewka duszona grubo tarkowana 100g (marchewka, przyprawy) |
Kompot z czarnej porzeczki 200ml (czarna porzeczka)
Czwartek 18.04.2024 r.
Zupa kalafiorowa 250ml Pyzy z mięsem (2szt) Surówka z buraków 100g (buraki gotowane, cebula, sól, cukier, olej) |
Kompot z wiśni 200ml (wiśnia)
Piątek 19.04.2024 r.
Zupa krupnik jęczmienny 250ml Sznycelek rybny 80g Ziemniaki gotowane 150g Surówka z kapusty kiszonej 100g (kapusta kiszona, cebula, olej) Kompot z truskawki 200ml (truskawka) |