- Agata Kociakowska
- Kategoria: Menu
- Odsłony: 8399
MENU
22.04.2024-26.04.2024 r.
Poniedziałek 22.04.2024 r.
Zupa koperkowa 200ml
Filet z kurczaka w sosie paprykowym 50g/50g
Ryż 100g
Sałatka szwedzka 80g (ogórek, marchew, cebula, przyprawy (cukier, olej słonecznikowy)
Kompot z wiśni 100ml (wiśnia)
Wtorek 23.04.2024 r.
Zupa barszcz z buraków 200ml
Kotlet pożarski 50g
Kasza bulgur 100g
Surówka colesław 80g (kapusta biała, marchew, cebula, olej)
Kompot z czarnej porzeczki 100ml (czarna porzeczka)
Środa 24.04.2024 r.
Zupa pomidorowa z makaronem 200ml
Chrupiące udko z kurczaka 1p
Ziemniaki gotowane 100g
Surówka z marchewki z jabłkiem 80g (marchew, olej, sól, cukier, sok z cytryny)
Kompot z owoców 100ml (wiśnia, truskawka, czarna porzeczka)
Czwartek 25.04.2024 r.
Zupa marchewkowa z dynią 200ml
Babka ziemniaczana w sosie pieczarkowym 150g/50g
Surówka z kapusty czerwonej z jabłkiem 80g (kapusta czerwona, jabłko , olej, sól, cukier, sok z cytryny)
Kompot z truskawek 100ml (truskawka)
Piątek 26.04.2024 r.
Zupa jarzynowa 200ml
Filet z ryby w cieście pietruszkowym 50g/50g
Ziemniaki gotowane 100g
Surówka z kapusty kiszonej 80g (ogórek kiszony, marchew, cebula, cukier, olej)
Kompot z wiśni 100ml (wiśnia)