- Agata Kociakowska
- Kategoria: Menu
- Odsłony: 8759
MENU
24.05.2024-29.05.2024 r.
Piątek 24.05.2024 r.
Zupa jarzynowa 250ml
Filet z ryby w cieście pietruszkowym 80g/50g
Ziemniaki gotowane 150g
Surówka z kapusty kiszonej 100g (ogórek kiszony, marchew, cebula, cukier, olej)
Kompot z wiśni 200ml (wiśnia)
Poniedziałek 27.05.2024 r.
Zupa szczawiowa z jajkiem 250ml Kotleciki po nelsońsku 80g Sos pietruszkowy 50g Kasza bulgur 150g Surówka z kapusty czerwonej z jabłkiem 100g (kapusta czerwona, jabłko , olej, sól, cukier, sok z cytryny) Kompot z wiśni 200ml (wiśnia) |
Wtorek 28.05.2024 r.
Rosół drobiowy z makaronem i zieloną pietruszką 250ml
Tradycyjny schabowy 80g
Ziemniaki gotowane 150g
Surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem 100g (kapusta pekińska, kukurydza, marchewka, ogórek, olej)
Kompot z truskawek 200ml (truskawka)
Środa 29.05.2024 r.
Kapuśniak mazurski 250ml
Klops pieczony w trio paprykowym 80g/50g
Kasza jęczmienna 150g
Surówka z buraków z cebulką 100g
Kompot z wiśni 200ml (wiśnia)