MENU
04.11.2024-08.11.2024 r.
Poniedziałek 04.11.2024 r.
Zupa koperkowa250ml
Pieczony filet z kurczaka 80g
Ryż 150g
Surówka wielowarzywna 100g
Kompot z wiśni 200ml (wiśnia)
Wtorek 05.11.2024 r.
Zupa barszcz zabielany z buraków 250ml
Pulpeciki wieprzowe w sosie śmietanowo- pietruszkowym 80g /50g
Kasza bulgur 150g
Surówka z kapusty czerwonej z jabłkiem 100g
Kompot z czarnej porzeczki 200ml (czarna porzeczka)
Środa 06.11.2024 r.
Zupa pomidorowa z ryżem 250ml
Chrupiące udko z kurczaka 1p
Ziemniaki gotowane150g
Surówka z marchewki z jabłkiem 100g
Kompot z owoców 200ml(wiśnia, truskawka, czarna porzeczka)
Czwartek 07.11.2024 r.
Zupa neapolitańska z serkiem topionym 250ml
Babka ziemniaczana z kiełbaską w sosie koperkowym 250g/50g
Surówka colesław 100g
Kompot z truskawek 200ml(truskawka)
Piątek 08.11.2024 r.
Zupa jarzynowa 250ml
Panierowany filecik z mintaja 80g
Ziemniaki gotowane150g
Surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem i koperkiem 100g
Kompot z wiśni 200ml(wiśnia)