MENU

04.11.2024-08.11.2024 r.   

   

 

Poniedziałek  04.11.2024 r. 

Zupa koperkowa250ml

Pieczony filet z kurczaka 80g

Ryż 150g

Surówka wielowarzywna  100g    

Kompot z wiśni  200ml  (wiśnia)

 

Wtorek 05.11.2024 r.

Zupa barszcz zabielany z buraków 250ml 

Pulpeciki wieprzowe w sosie śmietanowo- pietruszkowym 80g /50g

Kasza bulgur 150g

Surówka z kapusty czerwonej z jabłkiem 100g

Kompot z czarnej porzeczki 200ml (czarna porzeczka)

 

Środa 06.11.2024 r.

Zupa pomidorowa z ryżem  250ml

Chrupiące udko z kurczaka 1p

Ziemniaki gotowane150g

Surówka z marchewki z jabłkiem  100g

Kompot z owoców 200ml(wiśnia, truskawka, czarna porzeczka)

 

Czwartek 07.11.2024 r.

Zupa neapolitańska z serkiem topionym  250ml

Babka ziemniaczana z kiełbaską w sosie koperkowym 250g/50g

Surówka colesław  100g    

Kompot z truskawek  200ml(truskawka)

 

Piątek 08.11.2024 r.

Zupa jarzynowa 250ml

Panierowany filecik  z mintaja 80g                                          

Ziemniaki gotowane150g 

Surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem i koperkiem  100g

Kompot z wiśni 200ml(wiśnia)